Αρχική » Market Pass νωρίτερα αναμένεται η πληρωμή του

Market Pass νωρίτερα αναμένεται η πληρωμή του

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment

Market Pass: Νωρίτερα αναμένεται η πληρωμή του

Το πιθανότερο σενάριο είναι ότι οι πληρωμές για το Market Pass στις άυλες κάρτες χιλιάδων δικαιούχων να γίνουν νωρίτερα και βασικά την Παρασκευή, 2 Ιουνίου.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί οι πληρωμές για το Market Pass πραγματοποιούνται στις άυλες κάρτες κάθε 3 του μήνα μέχρι και τον Ιούλιο. Βέβαια, η επόμενη πληρωμή είναι στις 3 Ιουνίου αλλά πέφτει Σάββατο και έτσι προκύπτει μία ιδιαιτερότητα.

Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό πως το πιθανότερο σενάριο είναι ότι οι πληρωμές για το Market Pass στις άυλες κάρτες χιλιάδων δικαιούχων να γίνουν νωρίτερα και βασικά την Παρασκευή, 2 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται ότι εκείνοι που έχουν επιλέξει κατάθεση σε λογαριασμό έχουν πληρωθεί όλο το ποσό και δεν έχουν κάτι άλλο να αναμένουν.

Εκείνοι οι οποίοι προτίμησαν την κατάθεση του επιδόματος στην άυλη ψηφιακή κάρτα, το ποσό πιστώνεται κάθε μήνα και απομένουν δύο πληρωμές: στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο και στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Να σημειωθεί ότι οι ψηφιακές χρεωστικές κάρτες του Market Pass θα λήξουν αυτόματα στις 31/8/2023 και έτσι δεν θα είναι δυνατή η πραγματοποίηση συναλλαγών με αυτές μετά την ημερομηνία αυτή.

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00