Αρχική » Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Σπυράκου Αθανάσιου για το Δ.Σ της ΠΟΑΣΑ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Σπυράκου Αθανάσιου για το Δ.Σ της ΠΟΑΣΑ

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment
Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Σπυράκου Αθανάσιου για το Δ.Σ της ΠΟΑΣΑ

Ανακοίνωση υποψηφιότητας του Σπυράκου Αθανάσιου για το Δ.Σ της ΠΟΑΣΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ανακοινώνουμε την υποψηφιότητά του Αντιπροέδρου της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής του κ. Σπυράκου Αθανάσιου για τη θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωμάτων Ασφαλείας. Στηρίζοντας ως ΠΡΟΕΔΡΟ Της Π.Ο.Α.Σ.Α. τον εκλεκτό συνάδελφο Μπέττα Δημήτριο.

Σπυράκος Αθανάσιος: «Επιθυμώ να αναλάβω τις ευθύνες που αυτή η θέση επιβάλλει με αφοσίωση, αξιοπρέπεια και αγάπη για τον κλάδο μας.

Η υποστήριξη και η εμπιστοσύνη που εκφράστηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής με τιμά και με γεμίζει ευθύνες απέναντι σε όλους τους συναδέλφους πανελλαδικά.

Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα κοιτάμε μπροστά στο μέλλον, έτοιμοι να εργαστούμε σκληρά για το κοινό καλό και την ενίσχυση των συνδέσμων αποστράτων αστυνομικών μας. Η ενότητά μας είναι η δύναμή μας και με τη στήριξή σας, θα προχωρήσουμε μπροστά με αποφασιστικότητα και αφοσίωση.»

Τα μέλη και το Δ.Σ. Της Ε.ΣΥΝ.Α.Α. σας καλούν να στηρίξετε την υποψηφιότητα του Σπυράκου Αθανάσιου για το Δ.Σ. της Π.Ο.Α.Σ.Α.

Στο 24ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριο της Π.Ο.Α.Σ.Α προσκαλούμε κάθε έναν από τους αντιπροσώπους, συνδέσμους αποστράτων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να μας τιμήσετε με την υποστήριξή σας και τη συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την εμπιστοσύνη σας και τη στήριξή σας. Μαζί, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Με τιμή και σεβασμό,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00