Αρχική » Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment
ESYNAA Email: esynaa2009@gmail.com Διεύθυνση: Πανεπιστημίου, Εμμανουήλ Μπενάκη 56, Αθήνα 106 78

Τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής 28/08/2023 μεταξύ άλλων θεμάτων ασχολήθηκε με δημοσίευμα αρνητικών και συκοφαντικών σχολίων εναντίων του Προέδρου της Ένωσης Θανάση Μαγουλά με σκοπό να τον βλάψει κοινωνικά αποδυναμώνοντας τον πολιτικά στην τοπική κοινωνία επειδή είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλός με διαφορετικό συνδυασμό από αυτόν που υποστηρίζει αυτός.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με αφορμή αναγραφόμενα σχόλια σε κοινωνικό διαδίκτυο σε βάρος του προέδρου, τονίζουμε ότι ο Θανάσης ΜΑΓΟΥΛΑΣ πρωτοστάτησε διαχρονικά σε συνδικαλιστικές κινήσεις για τα δικαιώματα των Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Η προσήλωση του στους στόχους του συνδικαλιστικού μας κινήματος, η ανιδιοτέλεια του, η μαχητικότητα του, η αποτελεσματικότητα του, το ήθος και οι γνώσεις του δεν αμφισβητήθηκαν ποτέ και από κανέναν.

Παράλληλα για την αγωνιστικότητα του, το ήθος του, την προσφορά του στην αστυνομική οικογένεια και στο κοινωνικό σύνολο η Πανελληνία Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων μαζί με άλλους πρωτεργάτες του συνδικαλιστικού κινήματος τον προσκάλεσε στο συνέδριο της, τιμώντας τον, απονέμοντας του Αναμνηστική Πλακέτα για την ανεκτίμητη προσφορά του.

Τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής τον τιμούμε αναθέτοντας του ομόφωνα την θέση του Προέδρου ανελλιπώς από το 2012 μέχρι και σήμερα.

Τα όσα επικριτικά σχόλια αναγράφονται σε συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο και ειδικά στο προσωπικό του προφίλ είναι αναληθή, ανακριβή και ανυπόστατα.

Δεν βρίσκουν ανταπόκριση, σε κανέναν γιατί η τιμή, η υπόληψη, η αξιοπιστία, η αξιοπρέπεια και η εν γένει στάση και προσφορά του στο συνδικαλιστικό μας κίνημα και στην κοινωνία είναι σε όλες και όλους μας γνωστή.

Καλούμε το μέλος μας να ανακαλέσει άμεσα και να διαγράψει τα αναγραφόμενα του για τον πρόεδρο μας Θανάση Μαγουλά. Σε διαφορετική περίπτωση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης θα κινήσει της καταστατικές διαδικασίες, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 2,5,7 και 8 καθώς και άλλες διατάξεις, περί διαγραφής μέλους της Ένωσης.

Ομόφωνα το Δ.Σ Της Ε.ΣΥΝ.Α.Α.

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00