Αρχική » Ευάγγελος Χριστακόπουλος : στον Δήμο Αθηναίων μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη

Ευάγγελος Χριστακόπουλος : στον Δήμο Αθηναίων μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment
Ευάγγελος Χριστακόπουλος στον Δήμο Αθηναίων μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη

Ευάγγελος Χριστακόπουλος : στον Δήμο Αθηναίων μαζί με τον Κώστα Μπακογιάννη

Ο Ευάγγελος Χριστακόπουλος πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” του Δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη.

Ο Ευάγγελος Χριστακόπουλος γεννήθηκε το 1960 στο Δομοκό Φθιώτιδος. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Δομοκού το έτος 1978. Σπούδασε στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Αποφοίτησε από την Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1985.

Εργάστηκε στην Ελληνική Αστυνομία για 32 συναπτά έτη και αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Υποστρατήγου το 2010.

Μετά την αποστρατεία του διετέλεσε σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας του Δημάρχου Πειραιά και μέλος του συμβουλίου πολιτικής προστασίας του Δήμου Κερατσινίου.

Εξελέγη το 2014, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, μία θέση την οποία διατηρεί ακόμη εκλεγόμενος 3 διαδοχικές θητείες.

Ανέλαβε το 2014 σύμβουλος ασφαλείας της ΚΑΕ ΑΕΚ , θέση την οποία διατηρεί ακόμη. Εξελέγη το 2022 πρόεδρος του συλλόγου Δομοκιτών Αθήνας.

Είναι έγγαμος και έχει δύο τέκνα. Ο εθελοντισμός , η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά αποτελούν στάση ζωής για τον ίδιο, φροντίζοντας ταυτόχρονα να μυήσει και άλλους πολίτες στις ανωτέρω αρχές και αξίες.

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00