Αρχική » Αθανάσιος Μαγουλάς : Υποψήφιος Σύμβουλος Δήμου Μακρακώμης

Αθανάσιος Μαγουλάς : Υποψήφιος Σύμβουλος Δήμου Μακρακώμης

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment
Μαγουλάς Αθανάσιος Σύμβουλός Δήμου Μακρακώμης

Αθανάσιος Μαγουλάς : Υποψήφιος Σύμβουλος Δήμου Μακρακώμης

Ο πρόεδρος Μαγουλάς Αθανάσιος της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Μακρακώμης. Συμμετέχει  στον Συνδυασμό “Υπεύθυνα Μαζί” του υποψήφιου Δήμαρχου του Δήμου Μακρακώμης κ. Κώστα Καραγιάννη .

“Τα μέλη και το Δ.Σ. της Ε.ΣΥΝ.Α.Α. εύχονται στον πρόεδρο καλή επιτυχία. Είμαστε σίγουροι ότι ο Θανάσης θα λειτουργήσει προς όφελος των κατοίκων του Δήμου Μακρακώμης.”

Ο Αθανάσιος Μαγουλάς με το που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του απευθύνθηκε προς τους δημότες της Δήμου Μακρακώμης στέλνοντας την εξής ανακοίνωση :

Αγαπητές Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Σας ευχαριστώ θερμά για την θερμή ανταπόκριση που δέχθηκε η υποψηφιότητα μου ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Μακρακώμης. 

Οι προσπάθειές μας για τη βελτίωση του Δήμου μας ξεκινούν από τον διάλογο και τη συνεργασία μεταξύ όλων μας, και είναι τιμή μου που μπορώ να είμαι μέρος αυτής της διαδικασίας.

Κατά τη διάρκεια των προσεχών εβδομάδων και μηνών, θα συνεχίσουμε τον διάλογο μας και την ανταλλαγή απόψεων, προσφέροντας τις ιδέες, τις εμπειρίες και την ενέργειά μας για το μέλλον του Δήμου Μακρακώμης. Με τη συμμετοχή όλων, θα δημιουργήσουμε μια ισχυρή, συνεκτική ομάδα που θα εργαστεί για να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο δήμος μας.

Οι προτάσεις δράσεων και έργων που έχουμε σχεδιάσει για την επόμενη πενταετία αποσκοπούν στη δημιουργία ενός βιώσιμου, ανθρώπινου και αναπτυγμένου Δήμου. Θα εργαστούμε ακούραστα για να ανταποκριθούμε με επάρκεια στις κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις που μας περιμένουν, παρέχοντας βελτιωμένες υπηρεσίες σε όλους τους δημότες και τους επισκέπτες μας.

Ο συνδυασμός μας, “Υπεύθυνα Μαζί”, έχει ως στόχο να εκφράσει τις φωνές και τις ανησυχίες όλων εσάς. Με την ψήφο σας και την υποστήριξή σας, θα εργαστούμε ακούραστα για να πραγματοποιήσουμε τις υποσχέσεις μας και να δημιουργήσουμε έναν δυναμικό, λειτουργικό και αποτελεσματικό Δήμο.

Η εποχή απαιτεί δράση και προσαρμογή στις αλλαγές. Με αφοσίωση, υπευθυνότητα και ανοιχτό μυαλό, θα κάνουμε πράξη τις ιδέες μας για ένα καλύτερο αύριο.

Σας προσκαλώ να συμμετάσχετε ενεργά στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου μας, χτίζοντας το μέλλον μας μαζί, βήμα-βήμα, με υπευθυνότητα και αγάπη για τον τόπο μας.

Με εκτίμηση,

Αθανάσιος Μαγουλάς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Μακρακώμης

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00