Αρχική » Πανηγυρική Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΑ

Πανηγυρική Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΑ

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comments

Πανηγυρική Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΑ

Πανηγυρική Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Α.Σ.Α. στις 25/09/24 στο Novus City Hotel στην Αθήνα με την παρουσία των, Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ, Γ.Γ. Π.Ο.ΑΞΙ.Α κ. Πέτρου ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΥ , Προέδρου Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. κ. Νίκου ΛΑΥΡΑΝΟΥ και Γ.Γ. Ε.Α.Π.Σ. Κων/νο ΞΗΡΟΚΩΣΤΑ.. Το πρώτο Συμβούλιο του νέου Δ.Σ. μετά την εκλογή του από το Συνέδριο στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στα Καμένα Βούρλα.

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι συνταξιούχοι, της ΕΣΥΝΑΑ

Θέλω να σας ενημερώσω για την πρωτοβουλία μου στο πρώτο Δ.Σ. ως αντιπρόεδρος στην ΠΟΑΣΑ. Έγιναν δεκτά τα αιτήματα μου και η διεκδίκηση τους:

  • Για κατάργηση της εισφοράς υπερ υγείας, υπερ ΕΟΠΥ και ασφαλιστική υπερ ΕΦΚΑ, γιατί δικαιούμαστε ως ιατροφαρμακευτική κάλυψη ως συνταξιούχοι. Η εισφορά αυτή ανέρχεται στο ποσό των 300 ευρώ το μήνα συν φόρους επί του εισοδήματος.
  • Για τους συναδέλφους που προέρχονται από το ταμείο της αστυνομίας πόλεων στην περιφέρεια και προπληρώνουν τα φάρμακα τους. Χρειάζεται να έρθουν Αθήνα και να πάνε με αποδείξεις στο ΤΑΠΑΣΑ για πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Αυτή η ταλαιπωρία πρέπει να τελειώνει και πρέπει να γίνουνε ενέργειες ώστε να μη χρειάζεται να έρχονται στην Αθήνα .

Η πρωτοβουλία μου αυτή στοχεύει στην επίλυση καίριων ζητημάτων που επηρεάζουν άμεσα τους συνταξιούχους συναδέλφους. Η κατάργηση αυτών των εισφορών και η διευκόλυνση στην επιστροφή εξόδων για τα φάρμακα θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την ανακούφιση των συναδέλφων, ιδιαίτερα αυτών στην περιφέρεια.

Σας καλώ να στηρίξετε το Νέο Δ.Σ. της ΠΟΑΣΑ.

Οι καιροί αλλάζουν, και με αυτούς αλλάζουν και οι ανάγκες μας. Η νέα σύνθεση του Δ.Σ., με την ηγεσία του Προέδρου Δημήτρη Μπέττα, είναι έτοιμη να αναλάβει δράση για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και τη βελτίωση των συνθηκών που αφορούν τις συντάξεις μας και τις κοινωνικές παροχές. Οι προκλήσεις είναι πολλές, αλλά η συνεργασία και η αποφασιστικότητα θα μας επιτρέψουν να τις αντιμετωπίσουμε με επιτυχία.

Με αίσθημα ευθύνης και ενότητας, σας καλώ να στηρίξετε τη νέα προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΑΣΑ. Η δύναμή μας βρίσκεται στη συμμετοχή όλων μας, και τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε τη συμβολή σας για να ενισχύσουμε την Ομοσπονδία μας και να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

Panigyrikí Synedríasi Dioikitikoú Symvoulíou tis POASA

Μαζί για την αλλαγή στο Δ.Σ. Της ΕΣΥΝΑΑ

Σας καλώ, λοιπόν, να σταθείτε δίπλα μας και να συμμετάσχετε ενεργά στην προσπάθεια ανανέωσης, εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης του Δ.Σ. Της  Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής. Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια πιο ισχυρή και δραστήρια οργάνωση, που θα προασπίζεται τα δικαιώματά μας με συνέπεια, υπευθυνότητα και να είναι ανταποδοτική προς τα μέλη μας.

Ας μην αφήσουμε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ενωμένοι, μπορούμε να φέρουμε μαζί την αλλαγή που όλοι επιθυμούμε.

Με εκτίμηση,

Σπυράκος Αθανάσιος

Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΑ – Αντιπρόεδρος της ΕΣΥΝΑΑ

Panigyrikí Synedríasi Dioikitikoú Symvoulíou tis POASA _1
Panigyrikí Synedríasi Dioikitikoú Symvoulíou tis POASA _1

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00