Αρχική » Η αυθαίρετη  παραχώρηση του χώρου στέγασης του ΜΤΣ δεν θα γίνει αποδεκτή

Η αυθαίρετη  παραχώρηση του χώρου στέγασης του ΜΤΣ δεν θα γίνει αποδεκτή

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comments
Η αυθαίρετη  παραχώρηση του χώρου στέγασης του ΜΤΣ δεν θα γίνει αποδεκτή

Η αυθαίρετη  παραχώρηση του χώρου στέγασης του ΜΤΣ δεν θα γίνει αποδεκτή

Η αυθαίρετη  παραχώρηση του χώρου στέγασης του ΜΤΣ δεν θα γίνει αποδεκτή. Όπως πληροφορηθήκαμε αύριο 28-03-2024 και ώρα 13.00  θα συνεδριάσει το Δ.Σ. του Μετοχικού Ταμείου Στρατού,  με  κυρίαρχο θέμα τη λήψη απόφασης επί της εισήγησης του Προέδρου αυτού για την παραχώρηση των γραφείων που βρίσκονται στο 1ο  όροφο και ημιώροφο του επί της οδού Κολοκοτρώνη 13 Αθήνα ευρισκομένου κτιρίου , ιδιοκτησίας του, στην υπό ίδρυση, Ανώνυμης Εταιρίας ΕΛΚΑΚ Ανάπτυξης και Καινοτομίας.

Το Δ.Σ. της Ε.ΣΥΝ.Α.Α. αντιπροσωπεύει τα μέλη του, μετόχους και μερισματούχους του Μ.Τ.Σ. ανακοινώνοντας τα εξής:

Εκφράζουμε την έντονη αντίθεσή  μας, σε οποιαδήποτε προσπάθεια παραχώρησης τμήματος του χώρου του Μ.Τ.Σ. σε Ιδιωτική Ανώνυμη Εταιρεία, χωρίς να τηρηθεί ο νόμος (διενέργεια δημόσιου διαγωνισμού) και χωρίς  προηγούμενη συζήτηση και απόφαση του Δ.Σ./Μ.Τ.Σ.,  λαμβάνοντας  υπόψη και τη σημασία του συγκεκριμένου χώρου  στην αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων και  την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών.

Ο κ. Μπέττας Δημήτριος μέλος του Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ. αναφέρει ότι το ταμείο διοικείται  από το Δ.Σ. και μόνο από αυτό, το οποίο  είναι και  υπεύθυνο και υπόλογο έναντι των χιλιάδων Μετόχων και Μερισματούχων του καθώς και έναντι των υπαλλήλων, για τους οποίους είναι απαραίτητο να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη  εργασιακή καθημερινότητά τους. 

Ο κ. Μπέττας τέλος τονίζει προς κάθε κατεύθυνση:

«Στεκόμαστε απέναντι στην αυθαιρεσία και τις ιδιοκτησιακές λογικές εις βάρος του Μ.Τ.Σ. Οποιαδήποτε αυθαίρετη  παραχώρηση ΔΕΝ θα γίνει αποδεκτή!»

Η Π.Ο.Α.Σ.Α. ανακοίνωσε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναφέροντας: 

Προκειμένου να μην  ληφθεί απόφαση παραχώρησης του εν λόγω  χώρου στην εταιρία αυτή , πράγμα το οποίο θα σημάνει την απεμπόληση περιουσιακών στοιχείων του Ταμείου μας και θα αποβεί  σε βάρος των μετόχων – μερισματούχων , τους οποίους εκπροσωπούμε,  καλούμε τα μέλη μας, να δώσουν  ένα δυναμικό – βροντερό παρών έξω από τα γραφεία του ΜΤΣ δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό ότι αγωνιζόμαστε εμπράκτως για τη διατήρηση των κεκτημένων μας.

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και η Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής καλεί ΟΛΟΥΣ τους απόστρατους στις 12:00 π.μ. έξω από τα γραφεία του Μ.Τ.Σ. στην Κολοκοτρώνη 13 Αθήνα .

Δεν δικαιούται κανείς να απουσιάσει και να σιωπήσει. Μόνο με αγωνιστική διάθεση και συμμετοχή θα μπορέσουμε να αποτρέψουμε την ΄εκποίηση΄ ενός ακόμα περιουσιακού μας στοιχείου.

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00