Αρχική » Κώστας Κατσαφάδος ο νέος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

Κώστας Κατσαφάδος ο νέος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

Κώστας Κατσαφάδος ο νέος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment
Κώστας Κατσαφάδος ο νέος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

Κώστας Κατσαφάδος ο νέος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ο Κώστας Κατσαφάδος είναι ο νέος Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ο κ. Κατσαφάδος στην προηγούμενη Κυβέρνηση διατέλεσε με ιδιαίτερη επιτυχία Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε την εξής ανάρτηση όπου ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό και στέλνει το δικό του μήνυμα στα στελέχη του Σώματος:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό, Kyriakos Mitsotakis, για την τιμή και την εμπιστοσύνη του, αλλά και τους προκατόχους μου για τα όσα πέτυχαν μέχρι σήμερα.

Η ασφάλεια των πολιτών, ο σεβασμός των συνταγματικών τους δικαιωμάτων και η ασφάλεια των συνόρων μας αποτελούν προϋπόθεση για την ελευθερία, την ευημερία και τη λειτουργία της δημοκρατίας μας.

Πίστευα και πιστεύω σε μια Αστυνομία σύγχρονη, αποτελεσματική απέναντι σε κάθε μορφή εγκλήματος και φιλική στον πολίτη. Μια Αστυνομία που οφείλει να λειτουργεί με διαφάνεια, με κανόνες και αξίες.

Μαζί με τους άνδρες και τις γυναίκες της

Ελληνική Αστυνομία που τους χρωστάμε πολλά, θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά του εγκλήματος, τον αγώνα για την προστασία των πολιτών και της πατρίδας μας. Θέλω να γνωρίζουν ότι σε αυτόν τον αγώνα θα είμαι δίπλα τους. Έχουμε πετύχει πολλά, είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε περισσότερα.

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στην παράδοση παραλαβή του υπουργείου τόνισε στην ομιλία του προς το προσωπικού του υπουργείου.

 ”Βρίσκομαι σήμερα στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας και κάθομαι με μεγάλο σεβασμό μπροστά σας αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό σας τη διαχρονική προσφορά αυτού του Σώματος στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας.”

Και ο Κώστας Κατσαφάδος στάθηκε στην εφηβική παραβατικότητα, στην ενδοοικογενειακή αλλά και στα ναρκωτικά.

”Στο πρόσωπο το δικό μου όπως και στον Υπουργό θα βρείτε ανθρώπους που αναγνωρίζουν τη διαχρονική προσφορά του Σώματος, θα βρείτε ανθρώπους που πιστεύουν στο τεράστιο έργο που κάνει το σύνολο των στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας, θα βρείτε ανθρώπους οι οποίοι θα είναι δίπλα σας, μαζί σας, αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια αλλά και θα είναι αδέκαστοι σε περιπτώσεις διαφθοράς οι οποίες ταλαιπωρούν μερικές φορές το Σώμα”.

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00