Αρχική » Γιώργος Καλλιακμάνης υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Γιώργος Καλλιακμάνης υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment
Γιώργος Καλλιακμάνης υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Γιώργος Καλλιακμάνης υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, αναδεικνύεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, φέρνοντας μαζί του την εμπειρία και τη δέσμευσή του στη δημόσια υπηρεσία και τις κοινωνικές προκλήσεις.

Η προσέγγισή του προς την Ε.ΣΥΝ.Α.Α., κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της στις 10 Απριλίου 2024 και η παρουσία του στο τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο, αναδεικνύει τη δέσμευσή του για διάλογο και συνεργασία με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, ακούγοντας τα αιτήματά τους και δεσμευόμενος να τα υποστηρίξει.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής εκφράζει τις ευχές του για καλή δύναμη και επιτυχία στον κ. Καλλιακμάνη, αναγνωρίζοντας τη σημασία της προσφοράς του στον τομέα της ασφάλειας του πολίτη, και ευελπιστεί σε μια εποικοδομητική και επιτυχή πορεία στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή.

Σύντομο Βιογραφικό

Ο Γεώργιος Καλλιακμάνης γεννήθηκε το 1968 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας. Είναι πατέρας τριών παιδιών. Υπηρετεί ως αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας από το 1995 και μέχρι σήμερα είναι αξιωματικός στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Το 2005 προήχθη στον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου και το 2009 προήχθη στον βαθμό του Υπαστυνόμου Β’, μετά την εισαγωγή του στο τμήμα επιμόρφωσης μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων, με προαγωγικές εξετάσεις 2ος στα 180 άτομα.

Έχει πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Από πολύ νωρίς άρχισε και η ενασχόληση του με τα κοινά. Σήμερα είναι Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), Αντιπρόεδρος Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΠΟΑΣΥ.

Ως εκλεγμένος στο Δ.Σ της ΠΟΑΣΥ, ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση, με αποτέλεσμα την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών τόσο της περιφέρειάς του, όσο και γενικότερα όλων των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα, προώθησε δράσεις που ενίσχυσαν το κύρος της ΕΛ.ΑΣ. και συνέβαλαν τα μέγιστα στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στον πολίτη.

Το 2003 βραβεύτηκε για το έργο του ως αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. στους τομείς της εμπορίας ανθρώπων και της παράτυπης μετανάστευσης από τον τότε Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Thomas Miller. Έχει αναπτύξει πλούσια κοινωνική και πολιτιστική δράση.

Συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία για τον επαναπατρισμό των γλυπτών του Παρθενώνα. Tο ημερολόγιο για το 2024 που δημιούργησε σε συνεργασία με την Γυναικεία Οργάνωση της Οικογένειας AHEPA «DAUGHTERS OF PENELOPE» πραγματεύεται αυτό το μείζον θέμα.

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00