Αρχική » Αντιπαράθεση μεταξύ της ΕΑΑΣ και των Αστυνομικών Μετόχων για το ΜΤΣ

Αντιπαράθεση μεταξύ της ΕΑΑΣ και των Αστυνομικών Μετόχων για το ΜΤΣ

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment
Αντιπαράθεση μεταξύ της ΕΑΑΣ και των Αστυνομικών Μετόχων για το ΜΤΣ

Αντιπαράθεση μεταξύ της ΕΑΑΣ και των Αστυνομικών Μετόχων για το ΜΤΣ

Αντιπαράθεση μεταξύ της ΕΑΑΣ και των Αστυνομικών Μετόχων για το ΜΤΣ : Αγώνας της ΕΣΥΝΑΑ για τα Δικαιώματα και τους Κοινωνικούς Πόρους του ΜΤΣ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Βάσει δημόσιων ανακοινώσεων και ενεργειών, αντιλαμβανόμαστε όλοι, ότι η ΕΑΑΣ επιδιώκει να απομακρύνει τους αστυνομικούς από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (ΜΤΣ), προκειμένου να αποκτήσει τον έλεγχο των κοινωνικών πόρων.

Αυτή η προσπάθεια φαίνεται να είναι επαναλαμβανόμενη, με την ΕΑΑΣ να προβάλλει επιχειρήματα που υποστηρίζουν την ανάγκη απομάκρυνσης των αστυνομικών από το ΜΤΣ.

Οι αστυνομικοί μέτοχοι αντιτίθενται σε αυτές τις προσπάθειες και εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους. Επιπλέον, υπογραμμίζετε ότι η νομοθεσία δεν προβλέπει διαφορετική αντιμετώπιση των μερισματούχων της ΕΛ-ΑΣ λόγω των χαμηλότερων εσόδων από την ΕΛ-ΑΣ.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το ζήτημα είναι ένα πολύπλοκο και ευαίσθητο θέμα που αφορά τους δικαιούχους αστυνομικούς του ΜΤΣ και τις προθέσεις της ΕΑΑΣ. Η αποφυγή κακόπιστων ενεργειών και η διαφύλαξη των περιουσιακών δικαιωμάτων των αστυνομικών αποτελεί σημαντική πτυχή αυτού του θέματος.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής  θέτει όλους προ των ευθυνών τους. Δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε τα συμφέροντα των μελών μας που είναι μέτοχοι στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού.

Επιπλέον, είναι καθήκον της κυβέρνησης, και πρωτίστως του Πρωθυπουργού, να διασφαλίσουν ότι η νομοθεσία τηρείται και ότι οι αστυνομικοί διατηρούν τα δικαιώματά τους σύμφωνα με το νόμο.

Αυτή η κατάσταση προκαλεί αντιδράσεις από τους εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικούς και αναμένουμε με προσοχή την εξέλιξή της. Είμαστε έτοιμοι να παρέμβουμε δυναμικά στο μέλλον αν συνεχιστή αυτό το άδικο αίτημα της ΕΑΑΣ.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00