Αρχική » Άδεια – ΚΤΕΟ – Ασφαλιστήριο Αυτοκινήτου στο κινητό μέσω Govgr Wallet

Άδεια – ΚΤΕΟ – Ασφαλιστήριο Αυτοκινήτου στο κινητό μέσω Govgr Wallet

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment
Άδεια – ΚΤΕΟ – Ασφαλιστήριο Αυτοκινήτου στο κινητό μέσω Govgr Wallet

Άδεια - ΚΤΕΟ - Ασφαλιστήριο Αυτοκινήτου στο κινητό μέσω Govgr Wallet

Άδεια – ΚΤΕΟ – Ασφαλιστήριο Αυτοκινήτου στο κινητό μέσω Govgr Wallet. Το Gov.gr Wallet  αναδεικνύεται ως το ολοκληρωμένο κέντρο διαχείρισης πληροφοριών για τα οχήματα, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες ευκαιρίες εύρεσης και παρακολούθησης κρίσιμων πληροφοριών με ευκολία και αποτελεσματικότητα.

Το MyAuto, ο ηλεκτρονικός φάκελος των οχημάτων, προσφέρει μια ενιαία πλατφόρμα για τη συγκέντρωση δεδομένων από διάφορα μητρώα, επιτρέποντας στους πολίτες να έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης του οχήματός τους.

Μέσω του Gov.gr Wallet, οι ιδιοκτήτες οχημάτων αποκτούν πρόσβαση σε ποικίλες πληροφορίες, που ομαδοποιούνται από διάφορα μητρώα της Δημόσιας Διοίκησης. Αυτό συμπεριλαμβάνει τα στοιχεία αδειών κυκλοφορίας, τεχνικών ελέγχων οχημάτων (ΚΤΕΟ), τελών κυκλοφορίας, ακινησίας και ιδιοκτησίας, καθώς και πληροφορίες ασφαλίστρων.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα των πολιτών να παρακολουθούν την κατάσταση του οχήματός τους σε πραγματικό χρόνο. Από την κατάσταση της άδειας κυκλοφορίας μέχρι το αν έχουν καταβάλει τα τέλη κυκλοφορίας, ο πολίτης έχει πλήρη επισκόπηση.

Επιπλέον, μπορούν να ενημερώνονται για το αν το όχημά τους βρίσκεται σε κίνηση, ακινησία ή αν έχει αναφερθεί ως κλαπέν.

Το Gov.gr Wallet προσφέρει επίσης στους πολίτες τη δυνατότητα να ενημερώνονται έγκαιρα για το αποτέλεσμα του Τεχνικού Ελέγχου (ΚΤΕΟ) και την ημερομηνία του επόμενου ελέγχου. Αυτό επιτυγχάνεται με ειδοποιήσεις που στέλνονται στα κινητά τους δύο εβδομάδες πριν από τον επόμενο έλεγχο, εξασφαλίζοντας έτσι την έγκαιρη προειδοποίηση.

Αυτή η πρωτοβουλία εκφράζει την προσπάθεια για απλούστευση και διαφάνεια στις διαδικασίες των πολιτών, εξοικονομώντας τους από τον χρόνο και την περιττή γραφειοκρατία.

Με το Gov.gr Wallet, η παρακολούθηση και η διαχείριση των πληροφοριών του οχήματος γίνεται άκρως ευέλικτη και προσβάσιμη μέσω ενός κινητού τηλεφώνου.

Η εφαρμογή Gov.gr Wallet

https://wallet.gov.gr/

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00