Αρχική » Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ΕΣΥΝΑΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ΕΣΥΝΑΑ

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comments
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της ΕΣΥΝΑΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ε.ΣΥΝ.Α.Α.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Ε.ΣΥΝ.Α.Α. Ο ετήσιος χορός, της Ενώσεως Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής, ήταν μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση, γεμάτη συναισθήματα και συνάντηση με παλιούς και νέους φίλους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη για τη μαζική συμμετοχή τους σε αυτό το ετήσιο γεγονός.

Η εκδήλωση ήταν μια ευκαιρία να ξανασυναντηθούμε, να επικοινωνήσουμε, να θυμηθούμε παλιές αναμνήσεις και να διασκεδάσουμε με τους αγαπημένους μας.

Εκφράζουμε την ευχή να ανταμώσουμε και του χρόνου, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη πανηγυρισμό και συναδελφικότητα, που αντικατοπτρίζει την ιδιαίτερη ιδιοσυγκρασία μας.

Το γλέντι και το ξεφάντωμα μέχρι πρωίας, με τη συνοδεία υπέροχης μουσικής και των ταλαντούχων καλλιτεχνών στο Κοσμικό Κέντρο διασκέδασης CABANA Live Stage.

Παραβρεθήκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ν.Δ Πύρρος Δήμας.

Αντιπροσωπεία του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Παιδείας και Βουλευτού Α΄Αθηνών Κυριάκου Πιερρακάκη. Καθώς επίσης αντιπροσωπεία από το πολιτικό γραφείο του διευθυντή του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα υποψήφιου Ευρωβουλευτή της Ν.Δ.

Ο καθηγητής στο Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου και υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ στο Νομό Φθιώτιδας Βασίλης Μαστρογιάννης. Ο Δημήτρης Μπέττας, Πρόεδρος ΕΚΟ Ν.Δ Αποστράτων Ε.Δ και Σ.Α   υποψήφιος Πρόεδρος Π.Ο.Α.Σ.Α. Ο Πρόεδρος Π.Ο.Α.Σ.Α Βαγγέλης Χριστακόπουλος. Ο Νομικός Σύμβουλος και υποψήφιος Πρόεδρος Π.Ο.Α.Σ.Α Νικήτας Καλογιαννάκης . Ο Πρόεδρος Αποστράτων Σ.Α Δυτικής Αττικής Αντώνης Μποταΐτης. Ο Διεθνής Ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο  Μιχάλης Γεροθόδωρος. Ο Στρατηγός Κ. Δημήτρης  Μουρκογιάννης.  Οι νομικοί Χρήστος και Αγγελική Στεργιόπουλου.

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00