Αρχική » Αργυρώ Μαλαχία Υποψήφια με τον Νίκο Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Πειραιά

Αργυρώ Μαλαχία Υποψήφια με τον Νίκο Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Πειραιά

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comments
Αργυρώ Μαλαχία Υποψήφια με τον Νίκο Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Πειραιά

Αργυρώ Μαλαχία Υποψήφια με τον Νίκο Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Πειραιά

Αγαπητοί συμπολίτες της Περιφέρειας Πειραιά, φίλες και φίλοι
Δυο λόγια για μένα:
Γεννήθηκα το 1973 στο Οχάιο των Η.Π.Α. από Έλληνες μετανάστες γονείς. Στην ηλικία των 6 χρόνων μου, οι γονείς μου αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα για να αποκτήσουμε εγώ κι ο αδερφός μου την ελληνική παιδεία και κουλτούρα.

Κατάγομαι από δύο πανέμορφα νησιά του Β/Α Αιγαίου, την Ικαρία & τους ακριτικούς Φούρνους Κορσεών.

Είμαι παντρεμένη με τον Μιχάλη Κουτσιαρή και μητέρα τριών παιδιών.

Εδώ και χρόνια, ζω και εργάζομαι στον πειραϊκό χώρο ως Αστυνομικός, αλλά επίσης, είμαι ενεργή στον χώρο της συνδικαλιστικής δράσης, προσπαθώντας να δώσω φωνή στις ανάγκες των πολιτών.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά, υποστηρίζοντας τον Νίκο Χαρδαλιά ως υποψήφιο περιφερειάρχη. Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ένας άνθρωπος με αξίες και δράση, που έχει αποδείξει τη δέσμευσή του στην τοπική αυτοδιοίκηση. Με την υποστήριξή μας, θα συνεχίσει να εργάζεται για τη βελτίωση της περιοχής μας και την προώθηση των συμφερόντων όλων μας.

Οι αξίες που μεγάλωσα είναι οδηγός για μένα. Η προσφορά στην κοινωνία μέσω της αστυνομικής μου εργασίας και της δράσης μου στον συνδικαλισμό είναι δείγματα της δέσμευσής μου. Καθημερινά, βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή, πολεμώντας για την ασφάλεια, για τα δικαιώματα και το μέλλον των συμπολιτών μας στον Πειραιά, τον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, τη Νίκαια, τον Κορυδαλλό, το Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα και το Πέραμα.

Ο σκληρός αγώνας και η αφοσίωσή μας είναι αυτά που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε. Στοχεύουμε στο αύριο που θα είναι καλύτερο για όλους, με έμφαση στα παιδιά μας, τη νεότερη γενιά που αξίζει ένα φωτεινό και ελπιδοφόρο μέλλον.

Η ψήφος σας είναι η πιο πολύτιμη συμβολή που μπορείτε να κάνετε για την υποψηφιότητά μου και τον Νίκο Χαρδαλιά. Στηρίζομαι πλήρως στην υποστήριξή σας και είμαι διαθέσιμη για κάθε σκέψη, πρόταση και ανησυχία που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μου.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε την Περιφέρεια Πειραιά ακόμα καλύτερη. Ας κοιτάξουμε μπροστά, προς ένα αύριο που θα είναι γεμάτο ευκαιρίες για όλους μας.

Με εκτίμηση,

Αργυρώ Μαλαχία Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Πειραιά Συνδυασμός “ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής εύχονται στην Αργυρώ καλή επιτυχία. Παροτρύνουμε τα μέλη μας και τους πολίτες του Πειραιά να την στηρίξουν και να την εκλέξουνε ως Περιφερειακή Σύμβουλο Πειραιά γιατί το Αξίζει.

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00