Αρχική » Στάθης Γεωργούλας Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

Στάθης Γεωργούλας Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment
Στάθης Γεωργούλας Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

Στάθης Γεωργούλας Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

10 λόγοι που είμαι Υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας

Με αποφασιστικότητα και τόλμη, ηγούμαι ενός νέου ανεξάρτητου και ενωτικού συνδυασμού στον οποίο συμμετέχουν άνθρωποι με όραμα, ηθικές αξίες και αρχές.

Σε αυτόν τον αγώνα σας καλώ κοντά μας και σας ζητώ να προτάξουμε το γενικό καλό και να πορευτούμε με ομόνοια, σύνεση, εργατικότητα στοχεύοντας σε ένα καλύτερο μέλλον.

Υποβάλω την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος,

1. ΓΙΑΤΙ Αγαπώ τη Γλυφάδα, την νοιάζομαι και επιθυμώ την εξέλιξή της, διατηρώντας τη φυσιογνωμία της.

2. ΓΙΑΤΙ Χρειαζόμαστε μια χρηστή διοίκηση με ήθος και διαφάνεια.

3. ΓΙΑΤΙ Έχουμε ανάγκη από μια Δημοτική Αρχή που θα διαβουλεύεται, θα ακούει και θα ενημερώνει τους πολίτες.

4. ΓΙΑΤΙ Είμαι υπέρ της συνεργασίας με τους όμορους δήμους, με σκοπό το καλό των συμπολιτών μας και δεν λειτουργώ με τις προσωπικές μου συμπάθειες ή αντιπάθειες.

5. ΓΙΑΤΙ Πρέπει να δώσουμε λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας που χρονίζουν και διογκώνονται, όπως το κυκλοφοριακό, η τοπική αγορά, η απασχόληση κλπ.

6. ΓΙΑΤΙ Έχουμε θέσει στο επίκεντρο της δράσης μας τα προβλήματα των πολιτών και τις πραγματικές ανάγκες του Δήμου και όχι τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

7. ΓΙΑΤΙ Η «ενός ανδρός αρχή» δεν αποτελεί σύγχρονη αντίληψη, δεν είναι γόνιμη και αποτελεσματική για την εξέλιξη της Γλυφάδας και απαιτείται πλουραλισμός, διαφάνεια και έλεγχος.

8. ΓΙΑΤΙ Επιθυμούμε μια Γλυφάδα για όλους, χωρίς αποκλεισμούς, που θα δίνει φωνή σε κάθε πολίτη, και θα τον ωθεί να συµµετέχει στα κοινά, µε γνώµονα το καλό της Πόλης.

9. ΓΙΑΤΙ Ποτέ δεν δίστασα να να σταθώ απέναντι σε απρόσφορες νοοτροπίες και πολιτικές.

10. ΓΙΑΤΙ Η Γλυφάδα χρειάζεται μια υπεύθυνη Δημοτική Αρχή που θα μπορεί να λύνει τα προβλήματα και να δίνει προοπτική στην Πόλη.

Σας καλώ να δώσετε το παρόν και να στηρίξετε αποφασιστικά αυτή την προσπάθεια, η οποία βασίζεται στο ήθος, τη διαφάνεια και τη χρηστή διοίκηση, για το καλό των παιδιών μας και το δικό μας.

Με το χέρι στην καρδιά…

Στάθης Γεωργούλας – Υποψήφιος Δήμαρχος ΓλυφάδαςΔείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00