Αρχική » ΜΤΣ – ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΜΤΣ – ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment
ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΜΤΣ

ΜΤΣ – ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

ΜΤΣ – ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Έρευνα, ανάπτυξη και καινοτομία στις Ένοπλες Δυνάμεις, εκσυγχρονισμός θεσμικού
πλαισίου των ΑΣΕΙ, σύσταση Κοινού Σώματος Πληροφορικής και λοιπές διατάξεις»

Ανακοίνωση προς τα Μέλη της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής

Αγαπητά Μέλη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για ένα σημαντικό θέμα που αφορά τα συμφέροντα όλων μας ως συνταξιούχων αστυνομικών. Τις επόμενες ημέρες, ένα σχέδιο νόμου αναμένεται να τεθεί υπό διαβούλευση, το οποίο έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από την Ένωσή μας.

Το υπό συζήτηση νομοσχέδιο περιλαμβάνει διατάξεις που αφορούν το Μετοχικό Ταμείο Στρατού (Μ.Τ.Σ.), οι οποίες, αν εγκριθούν ως νόμος, θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στο καθεστώς και τα δικαιώματα μας ως μετόχων και μερισματούχων του Μ.Τ.Σ. Συγκεκριμένα, ορισμένες διατάξεις του νομοσχεδίου υποθηκεύουν κεκτημένα μας δικαιώματα, δημιουργώντας ένα πλαίσιο με απρόβλεπτες συνέπειες για εμάς και το Μ.Τ.Σ.

Είναι σαφές ότι η εν λόγω πρόταση νόμου θα επιφέρει τεράστιες αλλαγές στη λειτουργία του Μ.Τ.Σ., οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν την οικονομική μας ασφάλεια και σταθερότητα.

Ως Ένωση, δεσμευόμαστε να προασπίσουμε τα συμφέροντα και τα δικαιώματα των μελών μας με κάθε δυνατό μέσο. Θα παρακολουθούμε προσεκτικά την εξέλιξη της κατάστασης και θα ενημερώνουμε τα μέλη μας για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη.

Σας παρακαλούμε να παραμείνετε σε επαφή μαζί μας για οποιαδήποτε ενημέρωση και να είστε βέβαιοι ότι θα δράσουμε με αποφασιστικότητα για την προστασία των συμφερόντων όλων μας.

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00