Αρχική » Κοπή Βασιλόπιτας | Αναγνώριση της Γυναικείας Προσφοράς από την Ε.ΣΥΝ.Α.Α

Κοπή Βασιλόπιτας | Αναγνώριση της Γυναικείας Προσφοράς από την Ε.ΣΥΝ.Α.Α

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment
Κοπή Βασιλόπιτας | Αναγνώριση της Γυναικείας Προσφοράς από την Ε.ΣΥΝ.Α.Α.

Κοπή Βασιλόπιτας | Αναγνώριση της Γυναικείας Προσφοράς από την Ε.ΣΥΝ.Α.Α

Κοπή Βασιλόπιτας | Αναγνώριση της Γυναικείας Προσφοράς από την Ε.ΣΥΝ.Α.Α.

Επιτυχημένη Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιτας της Ε.ΣΥΝ.Α.Α για το 2024

Μια συμβολική εκδήλωση, ή οποία αποτελεί το κλείσιμο μιας πολύ παραγωγικής χρονιάς για την οργάνωση μας. Συνεχίζουν δυναμικά τις δράσεις μας.

Την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση κοπής της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας, της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών  Αττικής στο σουβλατζίδικο ΓΥΡΟΠΙΤΟΥΛΗ -Τηλεφάνους 13 Ακαδημία Πλάτωνος.

Απόστρατοι, συνάδελφοι από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής, ήρθαν για τον σκοπό της εκδήλωσης, ξανανταμώθηκαν και ζωντάνεψαν όμορφες υπηρεσιακές στιγμές του παρελθόντος.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Ε.ΣΥΝ.Α.Α κ. Μαγουλά Αθανάσιο, ο οποίος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, ότι την βασιλόπιτα φέτος θα την κόψη γυναίκα. Τιμώντας έτσι την ανεκτίμητη προσφορά των γυναικών στην κοινωνία.

Στη συνέχεια, η απόστρατος συνάδελφος κ. Βάσω Πανούτσου κλήθηκε να κόψει τη βασιλόπιτα της Ε.ΣΥΝ.Α.Α., συμβολίζοντας τη σημασία της γυναικείας προσφοράς.

kopi-vasilopitas-anagnorisi-tis-gynaikeias-prosforas-apo-tin-esy

Κοπή Βασιλόπιτας | Αναγνώριση της Γυναικείας Προσφοράς από την Ε.ΣΥΝ.Α.Α

Ο αιδεσιμότατος πατήρ Αθανάσιος, του Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου Κολωνού, τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Στην εκδήλωση της Ε.ΣΥΝ.Α.Α. συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ., Σπυράκος Αθανάσιος, Ασλανίδης Δημήτριος, Γόγολος Δημοσθένης, Μητρόπουλος Ευστάθιος Καψιώτης Ιωάννης, Ευθυμίου Ηλίας, Ψωμιάδης Χαρίλαος.

kopi-vasilopitas-anagnorisi-tis-gynaikeias-prosforas-apo-tin-esy

Την εκδήλωση εκτός από τα μέλη της Ε.ΣΥΝ.Α.Α τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων:

Ο Πρόεδρος  ΣΑΣΑ Δυτικής Αττικής κ. Αντώνης Μποταΐτης, ο Πρόεδρος ΕΚΟ Αποστράτων Νέας Δημοκρατίας Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ κ. Δημήτρης Μπέττας, ο  Υποστράτηγος και ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Ηλίας Τσιβίκης, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας κ. Κωνσταντίνος Μπακόλας.  Ο Δημοτικός Σύμβουλός του Δήμου Γλυφάδας κ. Στάθης Γεωργούλας, ο τ. Ταξίαρχος και Προϊστάμενος του Κλάδου Υγείας κ. Απόστολος Τσέλιος, ο Διεθνής ποδοσφαιριστής του Π.Α.Ο Μιχάλης Γεροθόδωρος και ο ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ Μιχάλης Μπούρας.

Η  Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής εύχεται σε όλα τα μέλη της και σε όλον τον κόσμο “Καλή Χρονιά με Υγεία” και ανυπομονεί για τις επόμενες σημαντικές στιγμές που θα συναντηθούμε.

Μέσα από τη συνεχή μας προσπάθεια και δράση, δείχνουμε ότι η αλληλεγγύη και η αφοσίωση στις αξίες παραμένουν αναλλοίωτες. Θέλαμε να δώσουμε το μήνυμα και τον τόνο για την Νέα Χρονιά. Να είναι ακόμη πιο δημιουργική και πετυχημένη χρονιά για όλους εμάς σε όλους τους τομείς.

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00