Αρχική » Δολοφονική επίθεση εναντίον Αστυνομικού σε χώρο αθλητισμού

Δολοφονική επίθεση εναντίον Αστυνομικού σε χώρο αθλητισμού

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment
Δολοφονική επίθεση εναντίον Αστυνομικού σε χώρο αθλητισμού

Δολοφονική επίθεση εναντίον Αστυνομικού σε χώρο αθλητισμού

Δολοφονική επίθεση εναντίον Αστυνομικού σε χώρο αθλητισμού, στο γήπεδο βόλεϊ του Ρέντη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συμπολίτες και συνάδελφοι

Με βαριά καρδιά και αίσθημα οργής και θλίψης αναφερόμαστε σε εσάς σήμερα ως εκπρόσωποι της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής.

Είναι πραγματικά θλιβερό που βρισκόμαστε εδώ, να αναγγέλλουμε μια ακόμα επίθεση κατά ενός αστυνομικού, ενός συναδέλφου που αφιερώνει τη ζωή του για την προστασία της κοινότητας μας.

Η επίθεση αυτή αντικατοπτρίζει μια εξέλιξη που πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Ο αθλητισμός, που παλιότερα θεωρούνταν πηγή ενότητας και ψυχαγωγίας, έχει μετατραπεί σε σκηνικό βίας και ανομίας.

Η κοινωνία μας δεν μπορεί πλέον να ανεχθεί αυτήν την κατάσταση.

Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει αποφασιστικά μέτρα κατά της εγκληματικής δραστηριότητας που διαδραματίζεται στο πεδίο του αθλητισμού. Η διακοπή όλων των πρωταθλημάτων αποτελεί ένα πρώτο, αλλά αναγκαίο βήμα προκειμένου να επαναφέρουμε την τάξη και τον σεβασμό στον αθλητισμό μας.

Ταυτόχρονα, καλούμε τους πολίτες, τα μέσα ενημέρωσης, και τους φορείς της κοινωνίας να σταθούν ενωμένοι ενάντια σε αυτήν την ανήθικη και διαφθειρόμενη πραγματικότητα. Μόνο με τη συνεργασία όλων μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την απειλή που διαταράσσει την ειρήνη και την ασφάλεια της κοινότητάς μας.

Είναι δύσκολο να δεχθούμε ότι ένας από εμάς, που εκτελεί τα καθήκοντά του για την προστασία όλων μας, έπεσε θύμα αυτής της δολοφονικής επίθεσης.

Εκφράζουμε τη βαθιά μας συμπαράσταση προς τον τραυματισμένο συνάδελφό μας και την οικογένειά του. Ελπίζουμε ότι η δύναμη, και η ανδρεία του θα τον οδηγήσουν σε μια ταχύ και πλήρη ανάρρωση.

Τέλος, ας ενωθούμε όλοι, όχι μόνο για να καταδικάσουμε τη βία, αλλά και για να αναδείξουμε το καλύτερο στον αθλητισμό, τον οποίο όλοι αγαπήσαμε και αγαπάμε.

Το Δ.Σ. της Ε.ΣΥΝ.Α.Α.

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00