Αρχική » Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού 28-3-2024

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού 28-3-2024

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comments
Μπέττας Δημήτρης: Ανακοίνωση για την Συνεδρίαση του Δ.Σ./Μ.Τ.Σ. 28-3-2024

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού 28-3-2024

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Μετοχικό Ταμείο Στρατού 28-3-2024. Ανακοίνωση Ε.ΣΥΝ.Α.Α.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Πραγματοποιήσαμε διαμαρτυρία έξω από το Μ.Τ.Σ. Η παρουσία μας εκεί ήταν ένδειξη της αγανάκτησής μας και της αποφασιστικότητάς μας να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα μας και την αξιοπρέπειά μας.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι από την ΠΟΑΣΑ, Δ.Σ. Ενώσεων και Συνδέσμων Αποστράτων, την ΠΟΑΣΥ και την ΠΟΑΞΙΑ, καθώς και άλλες οργανώσεις και συνδικαλιστικοί φορείς, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών εκπροσώπων που στήριξαν το αίτημά μας.

Η Ένωση συνταξιούχων Αστυνομικών συμμετείχε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας με το μέλος του Δ.Σ. Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων Ψωμιάδη Χαρίλαου μαζί με άλλα μέλη μας.

Η διαμαρτυρία μας αποτελεί μια ισχυρή δήλωση αλληλεγγύης και αποφασιστικότητας. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την υπονόμευση των δικαιωμάτων μας και των συμφερόντων μας.

Ενημέρωση

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις που αφορούν τη διαχείριση των χώρων του ΜΤΣ και την προστασία των περιουσιακών στοιχείων μας.

Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΜΤΣ, υιοθετήθηκαν προτάσεις για την εκδήλωση προκαταρτικών ενεργειών και την εκπόνηση μελέτης σχετικά με την αξιοποίηση των χώρων του κτιρίου.

Σε αυτή την προσπάθεια, η Ένωση μας αντέδρασε σθεναρά, επισημαίνοντας την ανάγκη διαφύλαξης των δικαιωμάτων μας και των περιουσιακών στοιχείων του ΜΤΣ.

Μετά την επικρατούσα αντίδραση, δεν υπήρξε άμεση απόφαση για την παραχώρηση χώρων του ΜΤΣ σε εταιρεία υπό ίδρυση. Αυτό αποτελεί μια πρώτη επιτυχία των προσπαθειών μας, ωστόσο, πρέπει να παραμείνουμε σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Επιπλέον, η Π.Ο.Α.Σ.Α. μας έχει ενημερώσει ότι έχει κατατεθεί εξώδικη δήλωση προς όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΜΤΣ, επισημαίνοντας την ευθύνη τους στη διασφάλιση των περιουσιακών στοιχείων του ΜΤΣ.

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση στενά και να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα όλων των μελών μας. Η συνεχής υποστήριξή σας είναι κρίσιμη καθώς συνεχίζουμε να δρούμε προς την κατεύθυνση της διαφύλαξης των συμφερόντων μας και της διαφάνειας στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων.

Σας καλούμε να μην επαναπαυθείτε. Να παραμείνετε ετοιμότητα για μελλοντικές δράσεις και να συμμετέχετε ενεργά στις αγωνιστικές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Μόνο με την ενότητα και την αποφασιστικότητά μας μπορούμε να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας και να επιτύχουμε αλλαγές που θα μας εξυπηρετούν.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.  Της Ένωσης Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00