Αρχική » Συμμετοχή της ΕΣΥΝΑΑ στην Πανελλαδική Παράσταση Διαμαρτυρίας των Ενστόλων της Ελλάδος

Συμμετοχή της ΕΣΥΝΑΑ στην Πανελλαδική Παράσταση Διαμαρτυρίας των Ενστόλων της Ελλάδος

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comments

Συμμετοχή της ΕΣΥΝΑΑ στην Πανελλαδική Παράσταση Διαμαρτυρίας των Ενστόλων της Ελλάδος

Συμμετοχή της ΕΣΥΝΑΑ στην Πανελλαδική Παράσταση Διαμαρτυρίας των Ενστόλων της Ελλάδος. Η Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών μαζί με την ΠΟΑΣΑ και όλες τις Πρωτοβάθμιές Ενώσεις Αποστράτων από όλη την Ελλάδα συμμετείχαμε στην πανελλαδική ένστολη παράταση διαμαρτυρίας που οργάνωσε η ΠΟΑΣΥ και η ΠΟΑΞΙΑ στην Αθήνα.

Σε κλίμα βαθύτατου πένθους και οργής για τον απροσδόκητο χαμό του 29χρονου δικυκλιστή της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στον Ασπρόπυργο, πραγματοποιήσαμε, στην Αθήνα, την Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχαμε προγραμματίσει αρχικά για την άνανδρη δολοφονική επίθεση εναντίον διμοιρίας της ΥΑΤ και τον βαρύτατο τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου μας στου Ρέντη.

Στην Πλατεία Κολοκοτρώνη, έξω από την Παλιά Βουλή, συγκεντρώθηκαν χιλιάδες Αστυνομικοί, Πυροσβέστες, Λιμενικοί, Στρατιωτικοί, εν ενεργοί και εν αποστρατεία.

Αρκετοί συμπολίτες μας ενώθηκαν μαζί μας, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στους ένστολους της χώρας.

Σε μια πορεία προς το Κοινοβούλιο, αποτίσαμε φόρο τιμής σε όλους τους συναδέλφους που “έφυγαν” πρόωρα από κοντά μας, ανάψαμε λευκά κεριά στη μνήμη τους.

Παράλληλα, πραγματοποιήσαμε καθιστική διαμαρτυρία μέχρι τη στιγμή που προσήλθε για την παραλαβή του Ψηφίσματος ο Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Μιχαήλ ΜΠΕΚΙΡΗΣ, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος και Επίτιμο Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ. Δημήτρη ΚΥΡΙΑΖΙΔΗ.

Η αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών επέδωσε στον κ. ΜΠΕΚΙΡΗ το Ψήφισμα που απευθύνεται στον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, μεταφέροντας τα μηνύματά μας σε όλον τον πολιτικό κόσμο.

Η κραυγή αγωνίας των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, που εκφράστηκε δραματικά στο Ψήφισμα και με όλες τις ομιλίες, συνθήματα, και πανό, είναι μήνυμα που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη από όλα τα Πολιτικά Κόμματα.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό να τερματίσει την ανασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού του κράτους, επενδύοντας σε πολιτικές θωράκισης από τους κινδύνους και ικανοποιώντας το αίτημά μας για αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι ένστολοι υπόσχονται, συνεχείς κινητοποιήσεις σε Αθήνα και περιφέρεια.

Ο χρόνος μετράει πια αντίστροφα για όλους! Όχι άλλο αίμα! #Επικίνδυνο_ΤΩΡΑ

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00