Αρχική » Μαθιουδάκης Ιωάννης : Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Αιγάλεω

Μαθιουδάκης Ιωάννης : Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Αιγάλεω

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comments
Μαθιουδάκης Ιωάννης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Αιγάλεω

Μαθιουδάκης Ιωάννης : Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Αιγάλεω

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Μαθιουδάκης Ιωάννης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αιγάλεω με τον Δημοτική Παράταξη Αιγάλεω-Νέα Εποχή του Υποψήφιου Δήμαρχου Λάμπρο Σκλαβούνο.

Ο Γιάννης μας συστήνεται και ζητάει την στήριξη μας. Η Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής τον στηρίζει και του έυχεται καλή επιτυχία.

Γεννήθηκα στην Κρήτη και είχα την τύχη να μεγαλώσω σε μια πολυμελή οικογένεια (δεκατρία αδέρφια), από το 1969 έως και σήμερα κατοικώ μόνιμα στο Αιγάλεω.

Από το 2005 έως και σήμερα από τη θέση του Προέδρου του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας, έχω μάθει να προσφέρω ανιδιοτελώς στον συνάνθρωπο.

Με ιδιαίτερη χαρά ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του υποψήφιου ανεξάρτητου Δημάρχου Λάμπρου Σκλαβούνου, διακρίνοντας σε αυτόν ήθος, εντιμότητα και όρεξη για δουλειά, στοιχεία τα οποία αποτέλεσαν καθοριστικό παράγοντα στην απόφασή μου να συμμετάσχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Αιγάλεω με τη δημοτική παράταξη «Αιγάλεω – Νέα Εποχή».

Έχω το χρόνο και μπορώ να διαθέσω την πολύχρονη πείρα μου, το μεράκι και τις γνώσεις μου, για να συμβάλω με όλο το Δημοτικό Συμβούλιο στη βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης διαβίωσης των συνδημοτών μας.

Ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία και τη χαρά να σας εκπροσωπήσω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να σας δικαιώσω.

Ζητώ την στήριξή σας

Ζητώ την Ψήφο σας

Για εμένα είναι ΚΑΘΗΚΟΝ, ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Μαθιουδάκης Ιωάννης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Αιγάλεω

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00