ENOSI SYNTAXIOUXON ASTYNOMIKON ATTIKIS

Η Ιστορία μας

Η Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής (Ε.ΣΥΝ.Α.Α) είναι μια οργάνωση που αντιπροσωπεύει τα συνταξιούχα μέλη της Αστυνομίας στην περιοχή της Αττικής στην Ελλάδα. Η ιστορία της Ε.ΣΥΝ.Α.Α. σχετίζεται με την ιστορία της Αστυνομίας στην Ελλάδα και την ανάγκη προστασίας και υποστήριξης των συνταξιούχων αστυνομικών.

Η Ένωση ιδρύθηκε προκειμένου να παρέχει κοινωνική, οικονομική και νομική υποστήριξη στους συνταξιούχους αστυνομικούς και να προασπίσει τα συμφέροντά τους. Η Ένωση προωθεί την κοινωνική αλληλεγγύη μεταξύ των μελών της και προσφέρει διάφορες υπηρεσίες και προνόμια στα συνταξιούχα μέλη της.

Επίσης, η Ε.ΣΥΝ.Α.Α. διεκδικεί και προασπίζει τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των συνταξιούχων αστυνομικών μέσω της συμμετοχής της σε συνδικαλιστικές δραστηριότητες και της εκφρασής των απόψεών της σε θέματα που αφορούν την αστυνομική κοινότητα.

Η Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής συνεχίζει να λειτουργεί προς όφελος των συνταξιούχων αστυνομικών, παρέχοντας υποστήριξη και προάγοντας τα δικαιώματά τους.

Τελευταία νέα

Εδώ θα δείτε τα τελευταία Νέα μας, τις Δράσεις μας καθώς και διάφορα σχετικά Άρθρα.

Ενωση Συνταξιουχων

 

Αστυνομικων Αττικης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ: 21 0380 3085

 

Email: esynaa2009@gmail.com

 

Διεύθυνση: Πανεπιστημίου, Εμμανουήλ Μπενάκη 56, Αθήνα 106 78

Διαχειριστής Ιστοσελίδας & Social Media, Κειμενογράφος, Σύνταξη Περιεχομένου: Ψωμιάδης Χαρίλαος.

Υπεύθυνοι Σύνταξης της Ηλεκτρονικής Έκδοσης για το Δ.Σ.: Ασλανίδης ΔημήτριοςΣπυράκος Αθανάσιος – Ψυχογυϊός Ιωάννης.

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00