Αρχική » Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comments
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης Υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είναι ένας έμπειρος πολιτικός που έχει αφιερώσει δεκαετίες στην υπηρεσία της χώρας του. Γεννημένος το 1955 στο Νησί Ημαθίας στην Κεντρική Μακεδονία, ξεκίνησε την πολιτική του καριέρα με σπουδές στα Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και ύστερα ως δικηγόρος.

Η πολιτική του δραστηριότητα ξεκίνησε από τη θέση του Νομάρχη Καρδίτσας (1987-1989), ενώ στη συνέχεια εξελέγη Βουλευτής Ημαθίας το 1989, θέση που κατείχε συνεχώς μέχρι το 2007. Στα επόμενα χρόνια, εξελέγη Βουλευτής Β’ Αθήνας (2007, 2009).

Έχει υπηρετήσει σε σημαντικές θέσεις κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων των Υφυπουργείων Εμπορίου, Ανάπτυξης, της Υπουργείας Δημόσιας Τάξης, και της Υπουργείας Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, και Ναυτιλίας.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε ιδιαίτερη επιτυχία στον τομέα της αντιτρομοκρατίας, εξαρθρώνοντας τρεις από τις σημαντικότερες τρομοκρατικές οργανώσεις που είχαν δραστηριοποιηθεί στην Ελλάδα, όπως η 17 Νοέμβρη, ο ΕΛΑ και ο Επαναστατικός Αγώνας, κατά τη διάρκεια της θητείας του στα Υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.

Η πολυετής παρουσία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην ελληνική πολιτική σκηνή αποτελεί έναν ενδιαφέροντα και επιτυχημένο χαρακτήρα της πολιτικής ιστορίας της χώρας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στα νέα του καθήκοντα, ελπίζοντας ότι θα συνεχίσει να εργάζεται με αφοσίωση για το κοινό καλό και την ενίσχυση της προστασίας των πολιτών.

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00