Αρχική » Καλάθι Χριστουγέννων 2023 – Τι περιέχει και πόσο διαρκεί

Καλάθι Χριστουγέννων 2023 – Τι περιέχει και πόσο διαρκεί

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comments
Καλάθι Χριστουγέννων 2023 – Τι περιέχει και πόσο διαρκεί

Καλάθι Χριστουγέννων 2023 - Τι περιέχει και πόσο διαρκεί

Καλάθι Χριστουγέννων 2023 – Τι περιέχει και πόσο διαρκεί. Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας, συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ένωσης Σούπερ Μάρκετ Ελλάδος (ΕΣΕ).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αποφασίστηκε η εφαρμογή του “Καλαθιού των Χριστουγέννων 2023” από την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου έως την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου.

Αυτή η πρωτοβουλία, που υιοθετήθηκε και πέρυσι, αφορά έξι διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων, οι οποίες θεωρούνται βασικές για το εορταστικό τραπέζι.

Τα προϊόντα που θα περιλαμβάνονται στο “Καλάθι Χριστουγέννων 2023” είναι τα εξής:

  • Αρνί
  • Κατσίκι
  • Γαλοπούλα
  • Τσουρέκι
  • Βασιλόπιτα
  • Σοκολάτα

Η σχετική ανακοίνωση (ΦΕΚ B’ 6967/11.12.2023) καθορίζει επίσης τις κατηγορίες προϊόντων που εντάσσονται στο “Καλάθι του Νοικοκυριού,” τη συχνότητα αποστολής του καταλόγου προϊόντων από τους υπόχρεους, την αρμόδια αρχή ελέγχου, καθώς και τις διαδικασίες είσπραξης προστίμων.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο να διευκολύνει τους καταναλωτές κατά την περίοδο των εορτών, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας έτσι τη γιορτινή ατμόσφαιρα και στηρίζοντας τις οικογένειες να απολαύσουν τα εορταστικά τους γεύματα.

Δείτε Επίσης

Leave a Comment

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00