Αρχική » Τρισάγιο δέηση στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου Νεκτάριου ΣΑΒΒΑ

Τρισάγιο δέηση στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου Νεκτάριου ΣΑΒΒΑ

by Ε.ΣΥΝ.Α.Α
0 comment

Δεκατέσσερα (14) χρόνια από τη στυγερή δολοφονία του συναδέλφου μας Νεκτάριου ΣΑΒΒΑ στα Πατήσια. Ημέρα μνήμης δύο δολοφονημένων Αστυνομικών…
Ξημερώματα 17/06 2009 σε ανάληψη βάρδιας σε στατική υπηρεσία φύλαξης στόχου στα Κάτω Πατήσια, για τον Αρχιφύλακα της ΔΑΕΕΒ. Σε ενέδρα τα μέλη της.. “ΣΕΧΤΑΣ” τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ.
Τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας τέσσερα χρόνια μετά 17/06 2013 σε ενέδρα οι Αλβανοί ποινικοί δραπέτες Φυλακών Τρικάλων, δολοφονούν τον αστυνομικό Γιώργο ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, εν ώρα υπηρεσίας, στο Δίστομο Βοιωτίας.
Πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στην μνήμη των δολοφονημένων συναδέλφων με ευθύνη της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και του προέδρου της Γρήγορη Γερακαράκο και της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και τον πρόεδρο της Βέλλιο Ανδρέα.
Ο Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης και το Δημοτικό Συμβούλιο της Αθήνας μετονομάσανε την οδό προς τιμή του δολοφονημένου συναδέλφου μας σε Νεκτάριου Σάββα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης ο Αρχηγός Λάζαρος Μαυρόπουλος και Υπαρχηγός Γεώργιος Δούβαλης της ΕΛ.ΑΣ. ο πρώην Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος ΠΛΕΥΡΗΣ, ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος ΣΥΡΙΓΟΣ, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗΣ, η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Ιωάννα ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ, η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κα Ζαχαρούλα ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ, οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κα Νάντια ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και κ. Παύλος ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, ο υποψήφιος Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης κ. Βασίλειος ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής κ. Γεώργιος ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ. κ. Δημήτριος ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με τον πρόεδρο της Πάκο Δημοσθένη καθώς επίσης αντιπροσωπείες συνδικαλιστικών οργανώσεων της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού.
Η Ένωση Συνταξιούχων Αστυνομικών Αττικής στη μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου μας παρευρέθηκε με τον Πρόεδρο της Μάγουλα Αθανάσιο, τον Αντιπρόεδρο της Σπυράκο Αθανάσιο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων Ψωμιάδη Χάρη.
Στην εκδήλωση μνήμης παρευρέθηκαν πολλοί συνάδελφοι αστυνομικοί εν΄ ενεργεία, απόστρατοι και πλήθος κόσμου.

Δείτε Επίσης

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00